Володимир Путін назвав розмови про визнання незаконних ЛНР і ДНР контрпродуктивними. Така заява прозвучала в інтерв'ю ведучому програми Вести в суботу Сергію Брильову.

Президент Росії все ж зазначив, що визнання "республік" на території України буде залежати від політичних реалій. Тим не менше, після підписання Мінських домовленостей, глава Росії не бачив необхідності в легітимізації злочинних ЛНР і ДНР, незважаючи на те, що громадяни держави звертаються з таким проханням.

З цього приводу висловився лідер терористів ДНР Олександр Захарченко.
"Є певні складнощі і в світових відносинах, і у нас. Тому рішення Путіна - це буде тільки його рішення. І коли буде необхідно, він визнає або не визнає", - зазначив Захарченко з приводу визнання ДНР.

Читайте по темі: "Порошенко ніколи не пропонував мені забрати Донбас" - Путін

У цьому ж інтерв'ю Володимир Путін прокоментував спілкування з президентом України Петром Порошенком. Президент Росії підкреслив, що формат спілкування "на ви" застосовується між лідерами сусідніх країн в офіційному форматі, на переговорах, зустрічах, але при особистому спілкуванні політики переходять на "ти".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, під час прямої лінії Володимир Путін переконав громадян Росії в тому, що війни між сусідніми країнами не буде.