28 квітня Київський райсуд Полтави почне розгляд справи харківського міського голови Геннадія Кернеса. Його, 40-річного Віталія Блинника та 41-річного Євгенія Сміцького звинувачують у викраденнях людей, катуваннях та погрозах вбивства. Якщо провину доведуть, всім трьом загрожує до десяти років тюрми. Потерпілі – активісти Євромайдану.

Матеріал по темі Кернеса будуть судити у Полтаві

Один зі спільників досі працює міліціонером спецпідрозділу судової міліції "Грифон" у Харківській області. Народився в місті Рогань, а зараз мешкає в Харкові. Другий обвинувачений – охоронець з приватної фірми "Кратос".

Про 40-річного Євгена Блинника відомо, що він має дружину та доньку. В соцмережах харків'янин викладає фото з "колорадськими стрічками". Є учасником груп, як підтримують Путіна, Антимайдан, Новоросію та бойовиків Оплоту. Також, викладає відео з нашими полоненими військовими, яких водили Донецьком.

"Маю зріст 183 см, вагу – 87 кіло, працюю у сфері безпеки, не палив і не буду. Наркотики пробував", - пише по себе на одній із сторінок в соцмережах.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Суд розпочнеться о 10-ій ранку, розглядатиме справу суддя Андрій Антонов.