Сьогодні в Одесі о 14:30 президент Петро Порошенко представить екс-президента Грузії Михеїла Саакашвілі в якості нового голови Одеської обласної держадміністрації.

Про це повідомив прес-секретар Одеської ОДА Микола Покровський на власній сторінці у Facebook.

Він додав, що після представлення поки діючий керівник області Ігор Палиця поспілкується з пресою. Він очолював ОДА з травня минулого року.

Палицю вважають людиною бізнесмена Ігоря Коломойського, який достатньо критично відгукнувся про нове призначення. Жартома він заявив, що Саакашвілі здасть Одещину росіянам. Вочевидь, це був натяк на анексовані РФ території в ході так званих "грузинських воєн" за часів президентства Саакашвілі.

Читайте також: Саакашвілі можуть призначити губернатором Одещини

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація про те, що Саакашвілі очолить Одеську державну адміністрацію. Про це повідомив лідер одеського відділення громадської організації "Сектор об'єднання" Максим Ярощук, з посиланням на свої джерела у "Блоці Петра Порошенка".найближчий час.

Саакашвілі й сам натякнув про це. У "Твітері" він вставив символ "серця" навпроти слова "Одеса", а також додав відеоролик "Шаланди повні кефалі" у виконанні радянського актора кіно і виконавця пісень Марка Бернеса.