У приміщенні Апеляційного суду на вулиці Солом'янській проводиться обшук.

"Близько дев'ятої години люди в балаклавах зі значками СБУ, деякі зі зброєю, зайшли до приміщення Апеляційного суду і пішли вгору. Пізніше сказали, що ведуться слідчі дії, обшуки. Всі опечатано" - пише "Українська правда", посилаючись на власне джерело.

Читайте також: Апеляційний суд залишив під арештом ГРУшника Єрофєєва

За його словами, обшук начебто проводиться у голови Апеляційного суду Антона Чернушенка.

"Кажуть, що нібито дозвіл на ці заходи дав Печерський райсуд і суддя Волкова", - додав він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наразі, у будівлю нікого не пускають, але випускають деяких співробітників.

Нагадаємо, 10 червня Апеляційний суд Києва прийняв рішення у справі полоненого російського військового Євгена Єрофєєва. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Адвокат затриманого Оксана Соколовська намагалась оскаржити рішення Шевченківського районного суду, за яким її підопічний перебуватиме під вартою упродовж усього слідства. Правозахисниця вважає, що російський військовий має бути в лікарні, адже його неодноразово оперували.

Суд відмовив їй у цьому.