Двоє представників громадської організації "Правий сектор. Захід" підбігли до політика, коли він вийшов на вулицю після завершення прес-конференції, і облили його кров'ю з пластикових пляшок.

Інцидент стався після прес-конференції, яку Ігор Шурма давав з нагоди відкриття своєї громадської приймальні народного депутата у Львові.

Крім того, активісти також вигукували "Приймальні "Опозиційного блоку" у Львові не буде, їдьте в "ДНР" і "Опозиційний блок вбиває українців".

Читайте також: "Правий сектор" знищив снайпера терористів на Донбасі

У відповідь політик закликав активістів "Правого сектора" заспокоїтись. Зокрема, він порадив не створювати провокативних ситуацій, які пізніше можуть бути використані для дискредитації Львова.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Ви можете говорити все, що хочете, не давайте підстав для провокацій, мене ж пізніше використають, аби показати картинку звідси", - наголосив Шурма.

У відповідь активісти "Правого сектору" заявили, що нардепа "вже давно використали" сателіти злочинного режиму Януковича, представником якого він сьогодні є.