На Донбасі терористи на чолі з російськими офіцерами і ГРУшниками стають справжньою армією. Про це повідомляє керівник апарату міністерства Петро Мехед.

Чисельність проросійських окупантів на сході України досягає 34 тисяч особового складу, передає УНІАН.

"Незаконні озброєні формування, які в основному діють в першому ешелоні протистояння з силами антитерористичної операції, під чуйним російським керівництвом перетворюються на справжню армію, яка за чисельністю вже перевищує деякі європейські. Вона вже налічує до 34 тис. особового складу. Має значну кількість озброєння і військової техніки", - говорить Мехед.

За його словами, Росія розглядає єдиний варіант вирішення конфлікту на сході нашої країни – збройний. Тому підсилює терористів на Донбасі.

Читайте також: Черговий обстріл Горлівки: зруйновані будинки і жертви (фото)

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, як ми писали раніше, російські терористи, які окупували частину Донбасу, вивели для акції протесту жителів регіону на місце авіакатастрофи "Боїнгу 777". Люди тримали плакати з написами: "Вас убили і нас продовжують вбивати".