За день до етапування українська льотчиця Надія Савченко, яку незаконно утримують у Росії, написала заповіт.

Як ми писали раніше, Савченко мають відправити до російського міста Донецьк, що у Ростовської області. Це на кордоні з Україною, де наразі тривають бойові дії.

"Тому трапитися може будь-що", - сказала Савченко.

"Я написала заповіт на ім'я мами і сестри і передала його сьогодні начальнику СІЗО. Не знаю, як його в СІЗО оформити. По етапу мене везуть в "стакані" (залізницею в сталінському вагоні, в купе. – "Знай"). Але не цього я боюся. Мене відправляють у прикордонну смугу, де йде війна. В принципі, немає різниці: чи дадуть мені 25 років на суді, чи вб'ють по дорозі, або якийсь шалений снаряд потрапить у будівлю суду. Там всяке може трапитись. Тому я і написала заповіт", - передає слова жінки ТСН.

Вона додала, що, "якщо вони хочуть влаштувати судилище там, де йде війна, отже, вони на все здатні".

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: Савченко етапували ближче до кордону з Україною

"Будуть тріпати нерви моїм адвокатам, мені. Влаштовувати суд там - підлість відносно мене і України", - заявила льотчиця.

Нагадаємо, влітку минулого року Надію Савченко викрали бойовики на Донбасі та перевезли її до Росії. Там її звинуватили у вбивстві російських журналістів. Льотчиці загрожує 25 років ув'язнення.