Російська журналістка і заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Марія Гайдар заявила про свою підтримку територіальної цілісності України. Чиновниця має намір отримати українське громадянство.

"Я хочу ще раз озвучити свою позицію. Я завжди була за територіальну цілісність України, проти анексії Криму і категорично проти війни, яка ведеться на сході України", - написала Гайдар на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Заступниця Саакашвілі не хоче втрачати російське громадянство

Вона підкреслила, що неодноразово озвучувала таку позицію в Росії.

"Моя незгода з політикою і війною, в тому числі, є причиною того, що я прийшла працювати сюди і збираюся отримати українське громадянство", - додала Гайдар.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомлялося, 17 липня голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі анонсував призначення Марії Гайдар його заступником, вона буде займатися соціальною сферою.