Міністерство закордонних справ відреагувало на останній скандал із посольствами перевірками українських дипломатів, щодо яких надходять скарги громадян.

Про це повідомляє видання "Європейська правда", із посиланням на власні джерела в МЗС та користувачів соціальних мереж.

"Вчора мені дзвонив міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Я серйозно. Уточнив деталі, вибачився за поведінку співробітника. Сказав, що будуть працювати над ефективністю роботи посольства. Офіційний відповідь на скаргу отримаю через тиждень. Так сказав міністр", - розповіла Марина Чепурна, що живе в Німеччині, на своїй сторінці Facebook.

Читайте також: В Україні з'являться почесні торгові аташе

Дівчина зізналась, що міністр був жорстко налаштований проти співробітника, який некоректно спілкувався із відвідувачами та відмовлявся виконувати свою роботу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Як мені здалося, співробітнику хана", - написала вона.

7 червня вона стала учасницею конфлікту в консульському відділенні українського посольства в місті Бонн, куди поїхала оформляти документи, але зіткнулася із некоректною поведінкою консульських працівників.

11 червня від МЗС прийшов відгук, що її скраг розглянуть, але дипломати так і не вийшли на зв'язок, до цього дзвінка.