Президент провів зустріч із низкою діячів культури, які раніше записали критичне відеозвернення до нього.

Про це повідомив фронтмент гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, близько місяця тому музиканти та радіоведучі, які активно підтримують українську армію, записали відеоролик, в якому прочитали звірш Кузьми Скрябіна "Звернення до президентів".

"На зустрічі з Президентом я зламав олівець. Посміялись. Запитав, чи не сидів на моєму місці "легітимний"? Ми поділили олівець на двох, на пам'ять про зустріч і про те, що комунікація з народом не на вищому рівні", - написав Харчишин.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: "Друга ріка" передала на "нову руку" бійцеві АТО 100 тис грн (відео)

Фронтмен "Другої ріки" додав, що дізнався багато нового. Яка була мета та інші подробиці не уточнюються.

"Я не все запитав у гаранта. Але те, чи усвідомлює він, що або ввійде в історію, як перший народний президент-реформатор, чи складе список тих ублюдків, до яких звертався Кузьма, - я запитав. А ще про медичне страхування для військових і їхні обіцяні заробітки. Колеги спитали і про "Рошен". Дуже хочеться вірити, що він все розуміє, інакше, для чого ставати президентом країни, якої завтра може не бути?", - додав Харчишин.