Три іменні ікони з частками мощей святого апостола Андрія Первозванного, святителя Миколая Чудотворця, праведного Іоанна Руського привезли представники Союзу десантників Криму привезли до окупованої Керчі.

Про це повідомляє Gorsovetkerch.

"Ікони з музеїв Московського Кремля знаходяться в Криму з 8 липня за ініціативи Російського клубу православних меценатів та за підтримки громадської організації "Союз десантників Криму" в рамках проекту "Росія – душа моя", – ідеться в повідомленні.

Читайте також: На Запоріжжі замість Леніна встановили годинник (відео)

Згідно інформації, десантники поводять хресний хід, перевозячи ікони із одного храму півострова в інший.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Сьогодні зміцнення духовності відіграє найважливішу роль для кримського суспільства. Ми усвідомлюємо велику відповідальність, яку взяла на себе організація", – сказав голова Спілки десантників Керчі Євген Давидов.

У Керчі, біля кафедрального собору Іоанна Предтечі, ікони зустріли священнослужителі. Там же відбувся молебень.

Ікони три дні перебуватимуть у храмі. Хресна хода по окупованому півострову триватиме до вересня і завершиться у Сімферополі.