На Луганщині правоохоронці затримали водія вантажівки. Він намагався вивезти на причепі бронетранспортер із зони АТО.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Луганській області.

Правоохоронці, під час несення служби на блокпосту біля міста Сєвєродонецьк, зупинили вантажний автомобіль "Renault". За кермом був 41-річний чоловік з Донецької області.

Водій на своєму автомобілі за допомогою причепа перевозив бронетранспортер. Під час перевірки виявилось, що у нього немає відповідних документів на перевезення бронемашини.

Чоловік повідомив правоохоронцям, що йому запропонували грошову винагороду за те, що він перевезе БТР з міста Щастя до Чернівецької області.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Вночі на Донбасі затримали 11 машин із контрабандою

"Зі слів чоловіка, йому на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік та за грошову винагороду попросив перевезти БТР", - зазначили в міліції.

Матеріали цієї справи правоохоронці направили до військової прокуратури для подальшого розслідування.

Нагадаємо, міліція знайшла зброю у будинку, який орендував 20-річний житель міста Білозерське. Під час обшуку вони вилучили ручний протитанковий гранатомет, гранату "РГД-5" з запалом і 60 патронів калібром 5,45 мм.