Інтернет-спільнота підготувала президенту Росії Володимиру Путіну відповідь на його указ про знищення ввезених в Росію санкційних продуктів.

Користувачі вирішили допомогти уряду Росії ідеями щодо втілення даного указу в життя. Наприклад, спецвідділ по знищенню санкційних продуктів пропонують назвати "ОМНОМНОМ". А патріотам Росії радять відмовитися від заморських устриць на користь вітчизняних черв'яків - дешево і сердито, як говориться.

Читайте також: Події дня у фотожабах: "уряд у вигнанні", Чуркін в ООН, заборонені продукти

Також інтернет спільнота припустила, що багато російських чиновників з особливо пишними формами зайнялися знищенням санкційних продуктів задовго до того, як це стало модним.

Крім цього, мережа пропонує росіянам "ходити в туалет батьківщиною" і "робити контрольний постріл в кожну головку ворожого сиру". "Но пасаран!", як-то кажуть.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, указ, підписаний Путіним, набуде чинності 6 серпня. Під заборонені продукти підпадає вся продукція, країною походження якої є країна, яка ввела економічні санкції проти російських осіб. При цьому ввезення продуктів громадянами для особистого вжитку знищувати не будуть.