В Одесі скромно відзначили День Повітряних сил України.

Без пафосу і фейєрверків професійне свято військових льотчиків провели в Будинку офіцерів. Поздоровляв зі святом губернатор Михеіл Саакашвілі.

"Ми його традиційно відзначаємо кожної першої неділі серпня. Незважаючи на те, що зараз в Україні йде війна, я вирішив провести свято: громадяни країни повинні знати, чим живуть сьогодні Повітряні сили. Крім того, слід відзначити військових, які виділилися на службі. Особливу увагу ми приділимо сім'ям наших військових, які загинули в ході проведення АТО. У нас таких 38 сімей", — розповів командувач повітряним командуванням "Південь" Павло Зуєв.

Про це повідомляє dumskaya.net.

Читайте також: Інтерпол відмовився оголошувати в розшук Саакашвілі

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Саакашвілі відзначив, що майбутнє України і її громадян сьогодні цілком залежить від сухопутних військ і повітряних сил.

"Переконаний, що перемога українського народу над агресією сусідньої імперії займе гідне місце в історії, а цим людям будуть поставлені пам'ятники", — заявив губернатор.