Кабінет міністрів України доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості України і НАК "Нафтогаз України" забезпечити використання технологічної нафти для виробництва нафтопродуктів на потреби української армії, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України.

Про це інформує офіційний сайт Кабінету мінистрів.

Крім цього, Міненерго також доручили забезпечити створення запасів нафтопродуктів, які підуть на стратегічні потреби країни.

Читайте також: Бензин злетить до 35 гривень після зупинки Кременчуцького НПЗ - Укрнафта

Нагадаємо, що нещодавно міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин повідомив, що кожного дня в Україну надходить від 15 до 20 тисяч тонн вугілля з територій, які контролюються силами "ДНР" та "ЛНР". За його словами, це з шахт, які пройшли повторну реєстрацію на підконтрольній України території. Ціна однієї тонни складає 1100 гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще