Люди в камуфляжі з мікроавтобуса з номером "Правий сектор" напали і побили міліціонерів.

У Дніпродзержинську представники Правого сектора побили працівників патрульної служби, коли вони знешкодили озброєного хулігана, повідомляє прес-служба міліції.

Подія сталася 2 серпня близько 1:30 в Заводському районі на вул. Криворізька біля АЗС "Америка".

Зокрема, працівники міліції виїхали на виклик, щоб знешкодити невідомого, який погрожував перехожим вогнепальною зброєю. Поліцейські затримали 47-річного хулігана і вилучили у нього пістолет "Glock-17".

Однак, як повідомляється, на місце під'їхав мікроавтобус Volkswagen Transporter з номерними знаками "Правий сектор". З авто вийшло п'ятеро невідомих у камуфляжі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: "Мукачевські" бійці ПС в "безпечному місці" - прес-секретарь

Невідомі з машини "Правий сектор" почали залякувати і хапати патрульних за формений одяг. Потім побили. Так, троє патрульних 1973, 1978 і 1979 років народження отримали легкі тілесні ушкодження. Крім того, невідомі в камуфляжі з автомобіля "Правий сектор" пошкодили авто патрульних "УАЗ Патріот".

Також, працівники міліції затримали двох нападників з машини "Правий сектор".

За фактом нападу на міліціонерів відкрито кримінальну справу. Нападникам загрожує обмеження волі до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомлялося, раніше Порошенко заявив, що "під прапори" "Правого сектора" потрапили злочинці, які, прикриваючись ім'ям організації, стали здійснювати правопорушення.