Львівяни у перший день проголошення концерту популярного російського виконавця Андрія Макаревича купили більше 200 білетів.

Як повідомляє директор львівської компанії "DikArt" Андрій Сидор, це рекордна кількість продажів у день анонсу, передає Gazeta.ua. У процентному співвідношенні це складає 20 відсотків від усієї кількості квитків.

Усього у локації, де виступить Макаревич можуть поміститись не більше тисячі слухачів

"Перший день продажу - 210 квитків. Не пригадую такого. Що це? Сяйво зірки, ностальгія за музикою юності чи вдячність за позицію щодо України?", – сказав Сидор.

Концерт у львівській Опері запланований на 8 листопада. Вартість квитків – від 300 до 2500 грн.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лідер російської рок-групи "Машина часу"Андрій Макаревич виступить у Львові зі своїм новим музичним проектом "Yiddish Jazz". Вони заспівають єврейські шлягери першої половини ХХ століття, а також відомі пісні самого Макаревича різних років.

Читайте також: Макаревич, "Гайдамаки" та Маленчук заспівали про мир в Україні (відео)

Нагадаємо, що російський співак Андрій Макаревич гостро засуджує анексію своєї Батьківщини Криму та збройні дії на Донбасі. Він неодноразово записував саркастичні пісні, присвячені діячам культури та росіянам, які підтримують загарбницьку політику Володимира Путіна.