Пін ап - це характерна ілюстрація красивої, часто оголеної дівчини. Значення часто використовується для визначення популярного в 40-50-і роки в США стилю графіки.

Незважаючи на те, що сам термін з'явився ще в кінці 19-го століття, зображення Пін Ап отримали найбільшу популярність саме в середині 20-го століття.

Читайте також: У Пекіні поліція розігнала напівголих "спартанців" (фото)

Картинки Пін Ап друкувалися в газетах і журналах, розміщувалися на листівках і в календарях. Починаючи з 60-х років постери з дівчатами пін ап стали випускатися навмисно.

Під час війни плакати Пін Ап дівчат були дуже популярні і сприяли підняттю духу військових. Саме в період 1942-46 років журнали з Пін Ап ілюстраціями виходили мільйонними тиражами і поширювалися серед солдатів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще