В анексованому Криму об'єкти курортної сфери перевіряють на предмет захисту від терористичної загрози. Про початок таких перевірок повідомляє прес-служба російської адміністрації Роздольненського району, передає Крим.Реалії.

Перший заступник голови адміністрації Руслан Головко перевірив в селі Портове гостинний дім "У Ніни", "де відбувся огляд об'єкта на предмет наявності засобів пожежогасіння, документації".

У Росії вважають за необхідне провести весь комплекс заходів з антитерористичної захищеності та пожежної безпеки.

Співробітники адміністрації провели інструктаж про правила поведінки в екстрених та надзвичайних ситуаціях, надали методичні рекомендації.

Читайте також: У Криму "полюватимуть" на українських "терористів" - Радбез РФ

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, так звана "генпрокуратура" окупованого Криму провела перевірку сайтів, після чого прийняла рішення заблокувати 30 з них. Наталія Поклонська заявила, що на певних сайтах є інформація "екстремістського" характеру.