Упродовж 13 серпня російсько-терористичні угрупування 95 разів порушили режим тиші, розповіли у прес-центрі АТО.

"В районі Маріуполя близько 22 години сепаратисти били по наших опорних пунктах у селищах Талаківка, Павлополь, Старогнатівка з реактивних систем БМ-21 "Град". По Старогнатівці і Талаківці стріляла артилерія калібру 152 мм", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: ГПУ повідомила про кількість силовиків у складі сепаратистів

З 18:00 і до опівночі під вогонь 120-мм мінометів двічі потрапив населений пункт Новотроїцьке.

Бойовики гатили із "Градів" о 23-ій по Авдіївці, а о 23:30 та 23:35 - по Опитному під Донецьком.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Наприкінці доби, під вогнем 152-мм артилерії опинилися Водяне, Кам'янка, Новобахмутівка, Первомайське.

Поблизу Артемівська близько десятої вечора терористи вели вогонь по силах АТО у селищі Зайцеве з мінометів і артилерії калібру 152 мм.

У прес-центрі зазначили, що сепаратисти "цілеспрямовано руйнують інфраструктуру Донбасу та б'ють по цивільних будівлях".

"Так о 17:10 з гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли Широкине, а о 21:52 з "Градів" били по Авдіївці і Опитному", - повідомляє штаб АТО.

14 серпня з опівночі і до шостої години бандформування дев'ять разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями артилерію.

Під вогнем "Градів" чотири рази перебували українські позиції у Водяному, тричі у Опитному. По одному випадку використання реактивної артилерії зафіксували у Красногорівці і селищі Зайцеве.