У місті Брянка Луганської області, яке знаходиться під контролем бойовиків "ЛНР", виявлені і опізнані тіла 17 жертв бойовиків місцевого бандформування "СРСР Брянка", яке з минулого року контролює місто. Про це стало відомо після того, як у банді стався розкол і деякі її члени дали свідчення, розповівши про те, що відбувалося в місті, пише "Четверта влада".

Колишні бойовики з Брянки, які виїхали до Росії, розповіли, що командир їхнього батальйону "СРСР Брянка" Дмитро Піндюрін (позивний Лютий) розправлявся з місцевими жителями, займався грабежами і здирництвом та тероризував місто. Після цього Піндюрін із співмешканкою втік з Брянки, а в місті почали відкопувати трупи його жертв і розслідувати його злочини.

Читайте також: Українські солдати розповіли про нелюдські "розваги" бойовиків

Колишні соратники Піндюріна повідомили про його втечу на сторінці батальйону "СРСР Брянка" в соціальній мережі. Там же вони підтвердили, що в Брянці виявлено та опізнано 17 жертв ватажка і його людей.

Нагадаємо, нещодавно в Сочі за вбивство російських поліцейських був затриманий снайпер "ЛНР".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще