Перебуваючи в нетверезому стані за кермом, кандидат у народні депутати та по сумісництву колишній заступник командира батальйону "Айдар" Ігор Рицко влаштував дебош у нічному Луцьку. Повідомляє Таблоїд Волині.

Читайте також: На Волині вандал познущався над могилою героя Небесної сотні

Чоловік зупинив іномарку Lexus, бо її водій начебто порушив правила дорожнього руху. За словами свідків, конфлікт між чоловіками переріс у бійку, бо Рицку не сподобалося, що водій Lexus говорив з ним не українською мовою.

Коли на місце пригоди приїхали правоохоронці, Ігор Рицко переконував їх, що за кермом його автівки був водій, адже він сам не сідає за кермо п'яний. Однак, очевидці стверджують, що автомобілем керував саме він.

Дебошира одразу відвезли в наркодиспансер, де підтвердилося, що він сильно п'яний, з допустимих 0,2 проміле, у нього було 1,31.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Беручи до уваги всі обставини ситуації, правоохоронці склали на Рицка адміністративний протокол за водіння автомобіля у нетверезому стані.