Міліція Тернополя затримала двох дівчат, які до смерті побили 50-річного чоловіка. Про подію повідомили в міліцію з обласної лікарні, куди потерпілого доставили в стані алкогольного сп'яніння з численними травмами голови.

З'ясувалося, що чоловік увечері зайшов в гості до знайомої, яка розпивала спиртне з молодими подругами. Про це повідомила "Znaj" співробітниця прес-служб Тернопільського УВС Мар'яна Ламішка.

Дівчата 22 і 23 років ніде не вчилися і не працювали, за відгуками сусідів, часто випивали вдома у господині. Чоловік, який також був безробітним, приєднався до компанії. Деякий час по тому гість почав приставати до дівчат і нецензурно лаятися до них. Господиня дому, а також літня мати чоловіка намагалися залагодити конфлікт, але безуспішно. За словами затриманих панянок, чоловіка вони "били не надто сильно, так вийшло". Проте від отриманих черепно-мозкових травм потерпілий помер у лікарні.

Як сказали слідчі після огляду місця події, "у нас в СІЗО обстановка краща, ніж у них в домі".

Подруги затримані за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу - умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого. Їм загрожує від семи до десяти років ув'язнення.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще