Сьогодні в в одному із столичних супермаркетів на Оболоні активісті руху "Хочеш їсти – вбий буржуя!" хотіли провести акцію з надкушування продуктів. Флешмоб "Голодний бунт" присвятили накручуванню цін на товари, аби привернути до проблеми увагу громадськості.

Опівдні три десятки молодих людей зібралися на платформі метро "Оболонь", звідти хотіли рушити до одного з найближчих супермаркетів. Планували розповісти журналістам – чому прийшли та чим невдоволені. Також, аби їх не звинуватили в "картинці для російських ЗМІ", хотіли надкушувати побільше продуктів з РФ.

Матеріал по темі Киян кличуть безкоштовно поїсти в супермаркетах

Але через дуже малу кількість учасників флешмоб перенесли на інший день. За задумом організаторів, на акцію збирали дві сотні людей. Про це "Знай" повідомив один з координаторів руху Юрій Клейнос.

Що цікаво, великі магазини на Оболоні підсилили безпеку. В одному з них ми побачили десятки людей в чорній формі та нашивками приватної охоронної фірми. Вони чергували біля входів до супермаркету.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще