Американський канал NBC TV анонсує новий американський серіал "The reaper" (Жнець) за мотивами мемуарів-бестселлера про снайпера-рекордсмена. На афіші компанія розмістила фото українського стрілка із позивним "Хокум", члена збірної України зі страйкболу.

У серіалі йдеться про першого афро-американського стрілка Ніколаса Ірвінга на прізвисько "Жнець", який під час війни в Афганістані у 2009 році ліквідував 33 особи за одну чергу. Така кількість вбитих досі лишається рекордом.

Читайте також: Фото дня: Путіна прирівняли до Гітлера

"Він та його навідник Пембертон починали як двоє чоловіків, які не могли би бути більш різними. Із плином часу вони налагодили зв'язок і вижили у найзапекліші дні війни в Афганістані", - ідеться на сайті NBC.

Серіал створила студія The Weinstein Company.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Автори сценарію - Том Доннеллі та Джошуа Оппенгеймер ("Сахара "), виконавчі продюсери - Харві Вайнштейн та Боб Вайнштейн ("Король говорить").