"Київенерго" вимкнуло гарячу воду у двох районах столиці до 27 травня. Профілактичні роботи в столиці триватимуть аж до вересня. На сайті "Київенерго" можна перевірити графік відключень на спеціальній карті.

У березні мер Києва Віталій Кличко обіцяв, що гарячу воду киянам більше не відключатимуть.

"Заборонено відключати гарячу воду дошкільним та навчальним закладам, установам охорони здоров'я, соціально-медичним установам комунальної форми власності та мешканцям житлових будинків", - йшлося у постанові, невдовзі ухваленій депутатами Київради.

Проте наприкінці квітня воду вимкнули у Голосіївському, Подільському, Святошинському та Солом'янському районах столиці.

"Станом на 18 травня гідравлічні випробування тепломереж проводять у Оболонському та Подільскому районах Києва. Дата завершення робіт – 27 травня", - ідеться у повідомленні на сайті "Київенерго".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Столичні депутати-безхатченки їздять на "Мерседесах" і "Ленд Крузерах"

Кияни показують оголошення, які розклеїли на багатьох будинках в середині травня. У них попереджають навіть про можливе затримання увімкнення теплопостачання.

"Подача гарячою води після випробувань може затримуватися на час, необхідний для усунення пошкоджень", - попереджають в оголошеннях.

Читайте по темі: Депутати Київради обходяться у 40 млн. гривень на рік