Співробітники Служби безпеки затримали в Харкові диверсанта із терористичної організації "ДНР". Він намагався активувати вибуховий пристрій на залізничних коліях, які ведуть до бази паливно-мастильних матеріалів військової частини.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

У СБУ зазначають, що терорист мав здійснити диверсію. Відповідну вказівку він отримав від представників так званого "Міністерства державної безпеки ДНР".

Читайте також: СБУ провела спецоперацію проти диверсантів у Харкові

Силовики повідомляють, що він виготовив вибуховий пристрій з протитанковою міни ТМ 62 і "прилипаючої" міни СПМ. Електродетонатор був виведений на мобільний телефон, за допомогою якого зловмисник повинен був активувати заряд.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Правоохоронці заарештували диверсанта і зараз він перебуває під вартою. За цим фактом відкрили провадження за статтею Кримінального кодексу "диверсія".

Спецслужби проводять оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, 9 травня в Харківській області затримали диверсанта, який планував підірвати цистерну на залізничних коліях.