У разі прориву оборони сил АТО у Мар'їнці, де зараз йдуть запеклі бої, створиться новий "котел" у районі Пісок та Авдіївки, вважають у "Правому секторі".

Про це у соцмережі повідомив заступник командира ДУК ПС Валентин Манько.

"За нашими розвідданими, бойовики зібрали важке озброєння: Буратіно, САУ, град, смерчі й велика кількість бронетехніки і живої сили в районі Мар'їнки, Красногорівки, Пісок і Первомайського. Якщо бойовики прорвуть оборону в районі Мар'їнки і Красногорівки, то їм залишиться лише закрити котел для Пісок, Карлівки та Авдіївки", - пише Манько.

Тепер ні для кого вже немає сумнівів, що для російського агресора не існує жодних Мінських домовленостей, вважає активіст. Терористи готують черговий котел, не соромлячись використовувати заборонене озброєння, навіть реактивну артилерію.

Про оточення Мар'їнки мова не йде, вважає прес-офіцер 28-ї бригади Збройних сил. За його даними, нашим бійцям вдалося знищити танк, БМП і "Урали" противника. Серед бойовиків є багато "вантажів 200".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українським військовим на допомогу вже вислали колону бронетехніки, БМП, БТРи і групи сил особливого призначення.

Читайте також: Під Мар'їнкою точиться запеклий бій

Раніше ми повідомляли, що українським силам у районі Мар'їнки вдалося знешкодити диверсійно-розвідувальну групу бойовиків.