Члени терористичної організації "ДНР" пограбували центральний офіс "Всеукраїнський банк розвитку". Він розташований у Донецьку за адресою проспект Богдана Хмельницького, 102.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Увечері озброєні автоматами бойовики так званої ДНР, увірвалися в приміщення банку і протягом 12 годин намагалися розкрити приміщення сховища банку за допомогою спецобладнання", - зазначають у прес-службі.

Вранці грабіжникам вдалося зруйнувати одну із стін сховища. Вони забрали з банку понад 46,5 млн. грн. і 9,9 млн. доларів, а також цінності клієнтів банку, які зберігалися в депозитарних комірках.

Читайте також: Український банк купили родичі Дмитра Медведєва

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Керівництво банку вже звернулося до чергової частини Шевченківського райвідділу Головного управління МВС у Києві із заявою про злочин.

Нагадаємо, "Всеукраїнський банк розвитку" визнали неплатоспроможним через санкції ЄС до акціонера. Торік до фінустанови ввели тимчасову адміністрацію. Банк належить до групи компаній "МАКО", якою володіє старший син екс-президента Олександр Янукович. За розміром активів на початок цього року банк займав 36-е місце серед 158 банків.

Також раніше Богородчанський районний суд задовольнив два позови прокуратури Івано-Франківської області про визнання недійсними державних актів на право приватної власності на земельні ділянки в державній резиденції "Синьогора". Їх приватизував екс-президент Віктор Янукович і наближені до нього особи на підставі підроблених рішень сільської ради.