Сьогодні вранц під Києвом загорівся ліс, в результаті чого димом затягнуло столичний житловий масив на Лівому березі.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на повідомлення мешканців міста.

"Спочатку місцеві жителі помітили дим над лісом, який примикає безпосередньо до житлових будинків, а через деякий час сизий дим був увже в самому районі ДВРЗ", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Пожежу на київській нафтобазі практично ліквідували

У Державній службі з надзвичайних ситуацій підтвердили інформацію. Інші видання уточнюють, що пожежу намагаються загасити лісники власними силами. ДСНС до гасіння поки що не залучали.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, в Києві зафіксували перевищення норми шкідливих речовин у повітрі на Великій окружній через пожежу на Васильківській нафтобазі.

"У зв'язку з пожежею у Василькові ми визначили точки, які розташовані в Голосіївському, Святошинському, Солом'янському та Оболонському районах, наближених до місця пожежі. Саме в цих точках, у восьми точках, по Великій окружній ми визначили перевищення в 2-6 рази", - повідомив головний державний санітарний лікар Києва Олег Рубан.