Сьогодні вночі на нафтобазі компанії "БРСМ-Нафта" у Василькові стався прорив магістрального трубопроводу, по якому перекачували бензин. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники уточнили, що на ділянці тимчасово призупинили всі роботи до відновлення магістральної лінії.

Перекачування залишків дизельного палива з резервуарів дизельної групи нафтобази "БРСМ-Нафта" в резервуари нафтобази КЛО не проводили. До пошкодження трубопровода встигли перекачати 3 тисячі 152 кубометрів дизельного палива.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій відзначили, що нафтобазу по Києвом охороняють військові Національної гвардії, доступ на територію заборонили.

Матеріал по темі: Пожежа на нафтобазі під Васильковом "самоліквідувалася"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що пожежа на нафтобазі тривала з 8 по 17 червня. На місці події в цілодобовому режимі позмінно працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації ГСЧС України. В результаті пожежі загинули 5 людей, ще 15 постраждали.