Мережа ресторанів швидкого харчування KFC стверджує, що незалежна експертиза довела брехливість заяви покупця про продаж йому смаженого щури під виглядом курячих нагетсів.

Про це повідомляє ВВС.

За словами представника компанії, адвокат покупця передав фахівцям KFC спірний продукт, який ті, в свою чергу, направили на експертизу в незалежну лабораторію. Аналіз ДНК підтвердив, що наггетс зроблений з курячого м'яса.

У зв'язку з цим KFC зажадала від покупця вибачень за неправдиву заяву про якість продукції компанії, яка паплюжить її ділову репутацію.

Читайте також: McDonald`s представив літню колекцію одягу, а KFC - смаженого пацюка

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, на початку червня житель Каліфорнії Деворайз Діксон опублікував в соцмережах фотографії та відео їжі, купленої ним в ресторані швидкого харчування KFC.

Діксон запевняє, що замість курки йому принесли в коробці засмаженого в паніровці щура і він навіть встиг відкусити від неї шматок, перш ніж зрозумів свою помилку.