Правоохоронець отримав осколкові ураження спини.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС в Львівській області.

У відомстві повідомили, що інцидент стався близько 7:00.

Правоохоронці попередньо встановили, що була підірвана задня частина одного із службових автомобілів в той момент, коли водій намагався від'їхати від будівлі відділення.

"На щастя, вибух був не дуже сильний, інакше машину б рознесло в усі сторони. В даний час проводиться огляд місця події. Вул. Чупринки коло райвідділу перекрита ", - повідомили в прес-службі Львівської МВС.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На місці працює слідчо-оперативна група, до складу якої увійшли експерти-вибухотехніки. Правоохоронці виявили та вилучили чеку від гранати.

Читайте також: Під Полтавою вибухнув військовий автомобіль з боєприпасами

За даним інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця".