Фотограф спільноти "FlyGirl Pin-Ups" виклав у мережі сексуальні фото дівчат на тлі літаків у стилі пін-ап.

Каліфорнійський фотограф, що створює екстравагантні знімки, на своїй сторінці у Facebook підписаний як "Клер Лі Шеннолта (Джей)" - мабуть, на честь генерал-лейтенанта ВПС США, командувача під час Другої світової війни в Китаї авіаескадрильї "Літаючі тигри", в якій воювали американські добровольці.

"Я цікавлюся військовою авіацією і Pin-Up girls епохи Другої світової війни", - пише фотограф.

Безумовно, тема дівчат та авіації завжди чіпляла найглибинніші струни чоловічої душі. У часи Другої світової війни пін-ап плакати військової тематики були дуже поширені в США. Спокусливі красуні у відвертих "військових" нарядах і практично оголені дівчата на тлі літаків і зараз радують око і піднімають бойовий дух.

Джей, як і багато сучасних фотографів, шукає моделей для своїх робіт у соцмережах.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Моделі, зацікавлені в тому, щоб стати чарівною пін-ап герл, будь ласка, пишіть мені", - пише він у фейсбуці.

Зйомки Джей здійснює на умовах ТФП, тобто на некомерційних умовах для обох сторін.

Читайте також: Красуні з шаурмою "підірвали" інтернет (фото)

Нагадаємо, що пін-ап (Pin-up) - стиль американської плакатної графіки середини XX століття, що зображує напівоголених дівчат у різних певних ситуаціях. Pin-up girls (пін-ап герлс) зазвичай виступали фотомоделі, манекенниці, акторки та співачки, які позували для плакатів.