Сьогодні терористи з "Градів" обстріляли позиції українських військовослужбовців в районі населеного пункту Бердянське під Маріуполем. Про це повідомляється в щоденному звіті місії ОБСЄ.

В результаті обстрілу, був знищений автомобіль об'єднаного центру з контролю і координації. Бійці АТО покинули спостережний пункт і відступили.

Експерти ОБСЄ відзначили, що російська сторона також підтвердила використання "Граду" в цій місцевості.

Нагадаємо, що Бердянське знаходиться між Маріуполем і Широкино, на лінії так званого, сухопутного шляху з Росії до окупованого Крим.

Матеріал по темі: Бойовики найбільше обстрілювали Піски, Дослідне, Мар'їнка - прес-центр АТО

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу повідомив, що терористи збільшили провокації під Широкиним. У результаті бойових дій за минулу добу поранення отримали 11 військових, втрат немає.

Також у зоні АТО на лінії розмежування помітили два безпілотники - терористи моніторять бойові позиції українських військових в Донецькій і Луганській областях.