30 червня вбили відомого нікопольського бізнесмена Федора Стратегпуло. Вбивство скоїли двоє невідомих, які під'їхали до своєї жертви на автомобілі.

Про це пишуть "Вести".

"На місці події правоохоронці встановили, що 30 червня о 14.05, коли бізнесмен вийшов зі свого автомобіля біля приміщення кафе-готелю до нього під'їхало авто з двома невідомими в салоні. Один з них зробив постріли чергою з "АКС-74У" у бік підприємця . У 56-річного потерпілого було вогнепальне поранення грудної клітини", - розповіли подробиці події в прес-службі ГУ МВС у Дніпропетровській області.

Читайте також: Продавця автомобілів убили в Дніпропетровську

Федір Стратегпуло, який також був відомий у певних колах під прізвиськом "Кріт", вважався одним з найбільш впливових бізнесменів в Нікополі. Вбивство сталося біля кафе "Якір", яке було власністю Стратегпуло.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще