Терористи зменшили кількість атак на бойові позиції українських військових за день. Про це повідомляє прес-центр АТО.

З ранку до вечора зафіксували 20 випадків порушення умов припинення вогню на різних ділянках лінії розмежування сторін. Проте терористи продовжують використовувати зброю, заборонену мінськими домовленостями.

Найбільш напруженою залишається ситуація на Маріупольському напрямку та біля Донецька. Сьогодні бійці "Азову" знищили склад боєприпасів у районі населеного пункту Саханка, розташованого біля Широкиного.

Сепаратисти декілька разів на день обстрілювали із мінометів різних калібрів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї населені пункти Піски, Опитне, Мар'їнку, Красногорівку та шахту "Бутовка" .

На Луганщині під вогонь ворожих мінометів потрапило Золоте, а по населеному пункту Розсадки бойовики били із гранатометів.Терористи обстріляли Майорськ зі стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Незважаючи на те, що бойовики оголосили демілітаризацію Широкиного, вони обстріляли населений пункт зі 122-мм гаубиць.

З артсистем такого ж калібру бойовики також гатили по Бердянському. А Богданівку обстріляли зі 120-мм мінометів.

Читайте також: "Азов" ліквідував САУ та склад боєприпасів біля Саханки

Нагадаємо, що речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу розказав про те, що за добу загинув один військовий, а десять отримали поранення.