Швейцарський фотограф Філіппо Локо зняв оголених моделей на тлі мальовничих пейзажів. Про це повідомляє Корреспондент.

На знімках дівчата замасковані за допомогою техніки бодіарту. Художник самостійно прикрасив моделей глиною, брудом і навіть продуктами харчування.

"У мене з'явився інтерес до оголеного людського тіла, і потім у мене народилася ідея замаскувати моделей на тлі пейзажів. На малюнки на тілі моделей йде від одного до восьми годин - залежно від деталей і складності роботи", - розповів Локо.

Материал по темі: "Небо. Літак. Дівчина" (фото)

Свої фотографії Філіппо зробив в Пуерто-Ріко, Італії та Каліфорнії. Він розповів, що планує зробити ще неймовірніші кадри під час майбутніх подорожей на Аляску і в Антарктиду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Малювати дерева і скелі не так просто, як може здатися на перший погляд. Адже здалеку дерево чи скеля може здаватися одного кольору, а поблизу складається з безлічі різних відтінків", - зазначив фотограф.

Нагадаємо, що художниця з Брістоля Кейт Дін за допомогою фарб "перетворює" людей на ​​птахів.