У мережі з'явилася фотографія Путіна дворічної давнини без ретуші та іншої обробки. Фотографу вдалося зняти Президента Росії після протокольної зйомки.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook користувач Марина Гордєєва-Боташева порівняла дві портретних фотографії Володимира Путіна - його "офіційне" обличчя і портрет президента Росії, зроблений фотожурналістом Олександром Петросяном після протокольної зйомки - без ретуші.

"На першому фото - образ, який має володіти патріотичною свідомістю. На другому, на фото Олександра Петросяна, - справжній реальний Путін, знятий з непротокольний ракурсу, без ретуші, фотошопа і інших хитрувань.

Набряклий, кашляючий, з печінковими плямами на обличчі та голові, з хворим зацькованим, нічого не бачачим поглядом ... ", - написала жінка.

Читайте також: Співпраця з ФСБ в Росії будуть зараховуватимуть до трудового стажу

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сам Олександр Петросян прокоментував народження свого фото так:

"Залишався останній шанс для зйомки: п'ять хвилин, в які пресі дозволено бути присутньою на засіданні. Я займаю позицію прямо навпроти, в декількох метрах від президентського місця і при його появі починаю знімати. Президент тримався напрочуд рівно, і тільки в останній момент поперхнувся, закашлявся, прикриваючи обличчя рукою. Так народився цей знімок", - написав він.