У Попасній українські силовики затримали місцевого жителя, який мав намір влаштувати вибух у рідному місті, передає прес-служба СБУ.

Затриманий зізнався, що діяв за завданням бойовиків. Терористи з самопроголошеної "ЛНР" схопили його поруч з лінією дотику і наказали здійснити теракт. У разі непокори бойовики пообіцяли розправитися з сім'єю попаснівця.

Читайте також: Люди в окупованому Вуглегірську на межі голодного бунту

"Бойовики забезпечили 30-річного чоловіка протитанкової міною в бойовому стані та інструкціями з її закладки в центрі міста. Здійснити теракт планували під час перебування на вулиці великого скупчення мирних жителів", - повідомили в СБУ.

Однак чоловік вирішив закласти міну там, де працював, - на хлібозаводі. Українські силовики затримали його поруч з цим підприємством, вилучили та знешкодили міну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще