Художник з Нідерландів Рональд Шметс створив серію фотокартин жінок. Він спеціалізується на художній фотографії та зйомці оголеної натури.

Про це повідомляє cameralabs.

Він намагається зобразити жінок за образом класичних майстрів живопису. На фотографіях натурниці постають безтурботними, чистими і непорочними. Зображення із серії "Лежача оголена" нагадують роботи Боттічеллі, Уотерхаус і Бугро.

Фотограф зібрав команду з п'яти людей. З ним працюють продюсер, асистент, стиліст і візажист. Шметс стежить за збереженням характерного художнього стилю, щоб зображення транслювали його бачення абсолютної жіночої краси.

Матеріал по темі: Культові весільні сукні: Одрі Хепберн і Мішель Обама (фото)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Шметс починав кар'єру в 1986 році в сфері комерційної фотографії, а з 2001 року відомий як фотохудожник. Виставки його робіт проходять в Амстердамі, Парижі, Майамі, Празі, Сан-Тропе, Нью-Йорку.