У перший день новий губернатор Закарпатської області Генадій Москаль навідався до одного з магазинів на вулиці Корзо. Саме через цей магазин в Ужгороді напали на журналістів крайового телеканалу під час зйомок сюжету про незаконне захоплення приміщення.

Голова обласної державної адміністрації пообіцяв, що вирішить цю проблему. Таким чином, перший день на новій посаді у Москаля вже розпочався.

Розібратися з безладом, пов'язаним з магазином, голову ОДА попросили місцеві жителі. За їхніми словами, магазин "захопили" бандити. Поблизу магазину з ранку чулися масові крики, знаходилась купа міліції, громадських активістів та відбувалися суперечки з приводу незаконних дій з приватизації магазину "Корзо".

Читайте також: "Нехай Москаль отримає такі ж повноваження, як Саакашвілі" - Піскун

Нагадаємо, учора голова Луганщини Геннадій Москаль очолив Закарпатську обласну державну адміністрацію. На цій посаді він замінив Василя Губаля.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще