Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі призначив російського опозиційного політика Марію Гайдар своїм помічником.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

"Я ще ніколи не працювала в такій команді. Ми проведемо справжні реформи", - сказала вона.

Читайте також: Саакашвілі пропонує легалізувати гральний бізнес

Голова облдежадміністрації також певен в успіху такої команди.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Той факт, що до нас приєднався один з найяскравіших російських політиків, говорить про те, що ми - непереможні", - прокоментував її призначення Саакашвілі.

Також, він пообіцяв надати росіянці Гайдар українське громадянство.

Нагадаємо, Марія Гайдар - російський політик, громадський діяч, журналіст радіо "Ехо Москви". Засновник і керівник Фонду соціальної допомоги та підтримки населення "Соціальний запит".

Раніше - координатор молодіжного руху "ТАК!". Одна із творців ініціативної групи "Я вільний!".

Кандидат в депутати Державної думи Росії від Союзу правих сил на виборах 2007 року, перший номер московського списку. З 2006 року - член Федеральної політради СПС, з 2008 року аж до розпуску партії - член президії. Президент Фонду підтримки молодіжних програм.

У 2009-2011 роках - заступник голови Уряду Кіровської області з питань охорони здоров'я і соціального розвитку.