25 нових літаків щорічно планує випускати Держпідприємство "Антонов" вже найближчим часом.

Про це заявив виконуючий обов'язки президента компанії Михайло Гвоздьов, - повідомляє УНН.

"Оновлення виробничих потужностей підприємства і зміну підходів до аналізу й оцінки світового авіаційного ринку зробить можливим виробництво 25 літаків на рік", - сказав він.

Читайте також: Миргородський фізик створив сонячний колектор

За його словами, серед першочергових завдань на підприємстві - підвищення обсягів виробництва, збут літаків, освоєння нових ринків і забезпечення експлуатації літаків "Антонов" по всьому світу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Згідно інформації, це - лише перші кроки у вирішенні завдання Президента України по перезавантаженню авіагіганта та виведення його на новий світовий рівень.

"Ми маємо потужний потенціал. Є розвинене конструкторське бюро, збережене і готове працювати. Антонівці - сильний тринадцятитисячний колектив, висококласні фахівці, яким під силу реалізація найскладніших завдань, виготовляючи сучасну високотехнологічну продукцію", - додав керівник підприємства.