22 липня до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м.Києві надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховій будівлі в Голосіївському районі.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

По прибуттю перших пожежно-рятувальних підрозділів площа пожежі вже становила близько 1000 кв. м.

За попередніми даними загоряння виникло у орендованому приміщенні, яке використовувалось для зберігання пластикових дитячих іграшок. Вогонь розповсюдився на поруч розташовані складські приміщення, в яких зберігались автозапчастини та будівельні матеріали.

Внаслідок інциденту було знищено меблі, обладнання, дитячі іграшки, автозапчастини, будівельні матеріали, покрівлю загальною площею 600 кв.м, пошкоджено стіни та перекриття.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Більше 100 свиней згоріли на Кіровоградщині

Гасіння пожежі ускладнювалось несвоєчасним повідомленням до Служби порятунку та великою завантаженістю приміщення горючими матеріалами.

На місці події працювало 19 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 78 рятувальників.

Під час гасіння пожежі загиблих та травмованих немає. Попередня причина займання та розмір матеріальних збитків встановлюються.