Президент Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) Джильберто Мендоса висловив підтримку дворазовому чемпіону світу в суперважкій вазі легендарному українцю Володимиру Кличку (64-5, 53 КО) після поразки Володимира у бою проти британця Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО)/

Мендоса відправив лист менеджеру Кличко Бернду Бенте.

Кличко опублікував його на своїй сторінці в Facebook:

"Є кілька слів, які хотілося б висловити після важкої поразки нашого спільного друга Володимира. Він показав видатний виступ, довівши, що він справжній чемпіон. 29 квітня увійде в історію як одна з найбільших подій в історії спорту, яка піде на благо всьому боксу. Запекла битва між Ентоні та Володимиром зробила всіх нас переможцями. У мене ще ніколи не було такої незабутньої ночі, як ця. Все це було б неможливо без вашого ентузіазму, мужності та бажання вивести спорт на інший рівень. Дякуємо вам за вашу відданість і можливість WBA стати частиною цього моменту".

Нагадаємо, 29 квітня Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа розповів, про що думав під час бою з Кличком.

Фото – Getty Images