Президент країни-агресора Володимир Путін розчарував вже більше половини росіян.

Відповідні соціологічні дані опублікував "Левада-центр".

Згідно з дослідженням, у 51% опитаних Путін не асоціюється з якимись позитивними змінами в житті країни.

Втім, рівень довіри до російського президента (якщо вірити соціологам), хоча й знизився за рік на 6%, як і раніше досить високий – 72%.

При цьому 32% опитаних відверто симпатизують кремлівському агресору, ще у 27% респондентів він не провокує жодних негативних почуттів. 17% росіян забули про його існування, 10% відверто захоплюються царем-батюшкою, ще у 4% Путін викликає щось середнє між антипатією і відразою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Соціологи також зазначають, що лише за останні півроку число тих, хто втомився чекати позитивних зрушень, зросло на 10% (з листопада 2016 р).

З тим, що Путін узурпував владу, погодилися 42% респондентів, 22% росіян не вірять, що він міг так з ними вчинити, ще 13% опитаних це питання увігнало у ступор.

І традиційно, оскільки в економічному плані радіти безперечно нічому, 39% мешканців неосяжної захопилися показною "міццю" російської армії, укріпленням міжнародних позицій та вирішенням чеченської проблеми, записавши це в "успіхи" нинішнього господаря їхніх доль.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", зубожілі росіяни стали частіше звинувачувати у всіх бідах анексію Криму.