У ході реформування Державна служба зайнятості буде скасована. На її базі створять Національне агентство праці, яке й замінить її.

Про це повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко в ефірі "5 каналу".

Він зазначив, що у нинішньому стані Державна служба зайнятості існувати не може.

"І тому я й надалі робитиму все, щоб розпустити цю службу в нинішньому її вигляді. І створити на її базі ефективну мобільну службу - Національне агентство праці", - наголосив міністр.

Читайте також: Мінекономіки хоче звільнити ще 20% співробітників

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ця служба, за його словами, не буде займатися тендерними процедурами, за що нещодавно затримали власне і затримали керівника Держслужби зайнятості. Він додав, що основним її завданням буде наданням якісних послуг по працевлаштуванню громадян.

Нагадаємо, вчора Служба безпеки України затримала голову Державної служби зайнятості Ярослава Кашубу на хабарі у 600 тисяч гривень. У спецслужбі зазначають, що чиновник організував механізм отримання хабарів від учасників тендерних торгів, які проводила держслужба. В протиправних схемах він використовував підлеглих, які змушували підприємців платити "данину" за перемогу в тендерах.