Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський підписав наказ про оголошення конкурсного відбору на посаду генерального директора держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Про це повідомляє офіційний сайт МІУ.

Конкурс відбудеться згідно з порядком проведення відбору керівників особливо важливих для економіки підприємств. Розгляд документів і захист конкурсних пропозицій буде проводитися на засіданні комісії Мінінфраструктури. Після заслухання конкурсних пропозицій комісія відбере від двох до п'яти фіналістів. Кандидатури передадуть комітетові по призначеннях Мінекономрозвитку, який і обере переможця.

Перший конкурс з відбору керівників держпідприємств Мініфраструктури був оголошений 31 грудня 2014 року. Однак Дніпропетровський окружний адмінсуд заборонив міністерству проводити відбір кандидатів на посаду керівників аеропортів "Бориспіль" і "Львів", "Укрзалізниці" за позовом заступника гендиректора аеропорту "Бориспіль" Кирила Звонарьова.

Читайте також: Росія будує в Сирії злітно-посадкову смугу для військових літаків

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що аеропорт "Бориспіль" є найбільшим в Україні із загальною займаною площею близько 1 тис. га. Має дві злітно-посадкові смуги: одну - довжиною 4 тис. м, шириною 60 м, другу - довжиною 3,500 тис. м, шириною 63 м. На його території розташовані чотири пасажирські термінали і поштово-вантажний комплекс.