Жителям столиці зроблять перерахунок за надання неякісних послуг з централізованого опалення.

Про це сказала заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Олена Малежик.

Вона заявила, що для перерахунку необхідно внести відповідні зміни в ряд законодавчих актів, які в даний момент недосконалі.

"Для того, щоб було зроблено перерахунок, необхідно внести зміни до законодавчих актів. Тому першим пунктом нашої постанови є перерахунок коштів населенню у разі відсутності опалення на сходових майданчиках і в місцях загального користування. Цей перерахунок буде мати місце, поки опалення не нормалізується", - сказала Малежик.

Читайте також: 13 областей України почали опалювальний сезон – Мінрегіонбуд

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також столична влада вважає, що перерахунок необхідно зробити і за неякісну послугу з гарячого водопостачання. Сьогодні багато споживачів нарікають на те, що вода з крана не відповідає необхідній температурі. Чиновники рекомендують негайно повідомляти про такі проблеми в контактний центр міста "15-51".